Archives

Jurriƫn Blik, Fernum Software B.V.

Wij hebben Instant 27001 ingezet bij de implementatie van NEN 7510. Een uitstekend product, waarmee we in korte tijd en met minimale inspanning ons ISMS hebben ingericht. De meegeleverde voorbeelden en aandachtspunten gaven goede aanwijzingen voor het opstellen van beleidsdocumenten en concretiseren van beheersmaatregelen.

Bijkomend voordeel is dat audits efficiƫnt verlopen doordat alle documenten precies daar staan waar je ze verwacht!

Mehrdad Noushazar, Cloud IT

Instant 27001 voor Confluence is een onwijs handige tool voor onze klanten. Het versnelt hun proces van implementatie en het is overzichtelijk. Het maakt een ISMS levend in plaats van een statisch document. Wij raden het zeker aan!

BiZZdesign

Instant 27001, with its automated and linked functionalities, has sped up the process of our ISO 27001-implementation by many times. We love the way how all stakeholders can collaborate on-line!

Anita Lagerwaard, AML Interservice

Maurice heeft ons aan de hand van Instant 27001 begeleid om ISO 27001 te implementeren. Het ingebouwde controleplan helpt mij om de verschillende activiteiten door het jaar heen uit te voeren en met behulp van de automatisch gegenereerde in control statement kunnen we aan onze klanten aantonen hoe wij voldoen aan de eisen vanuit ISO 27001 en AVG!